Microorganismele eficiente din produs sunt destinate să intensifice procesul de macerare al furajelor si prelungeste pastrarea acestuia.

DESCRIERE

Un amestec de microorganisme eficiente care este utilizat în producția de furaje macerate (conservare prin murare) și fânețe de calitate superioară, facilitând procesul de macerare al furajelor.

Microorganismele eficiente din produs sunt destinate să intensifice procesul de macerare al furajelor si prelungeste pastrarea acestuia. Prin procesul de fermentație inhibă creșterea bacteriilor nedorite. EM Silager Maker garantează conservarea permanenta.

Administrarea furajelor macerate produse utilizând EM asigură procese adecvate de digestie și asimilarea excelentă a nutrienților de catre animale. Produsul este gata de utilizare – nu necesită activare și stimulare.

Produsul este sigur și ușor de utilizat. Acesta accelerează macerarea hranei cu conținut ridicat de proteine (care este greu de stocat). Permite obținerea furajelor macerate de înaltă calitate la cheltuieli mici.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Iarbă

Amestec de iarbă cu lucernă

Lucerna

Porumb pentru fermentat și biogas

Porumb, sfeclă, cereale

0.8 L – 1 L/ 1 tona

de la 1 L la 1.2 L/ 1 tona

de la 1.5 L la 2 L/ 1 tona

de la 0.4 L la 0.5 L/ 1 tona

de la 0.6 L la 0.7L/1 tona

ARTICOLE UTILE

Watermaster- pompa plutitoare cu autoamorsare

CARACTERISTICI ȘI CAPACITATE   Pe câmpurile petroliere, ferme, șantiere

0